رولت مرغ یکی از غذاهای بین المللی ، خوش رنگ و لعاب و عطر و عم بسیار لذیذ است.
طرز تهیه این غذای خوشمزه تقدیم نگاه سبز شما می شود:
مواد لازم :
۲ عدد ران و یک عدد سینه مرغ چرخ کرده
یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده
۲ حبه سیر رنده شده
یک فلفل دلمه رنده و آبگیری شده
۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
یک عدد تخم مرغ
مقداری زعفران دم کرده
مقداری پیاز داغ
گردو خرد شده
زرشک و جعفری تازه
طرز تهیه :
در ابتدا گوشت مرغ چرخ کرده را با ۲ حبه سیر رنده شده ، فلفل دلمه رنده و آبگیری شده ، وری آرد نخودچی ، عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه و آویشن ، پولبیبر و زعفران دم کرده با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدهید.
سپس مواد را یک ساعت داخل یخچال بگذارید و پس از آن مواد را روی نایلون چرب شده باز کنید.
مقداری پیاز داغ ، گردو خرد شده ،زرشک و جعفری تازه نیز روی آن بریزید.
ابتدای رول هم هویج آب پز شده بگذارید و به کمک نایلون رول کنید.
به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد و همه قسمت های رول رو داخل تابه با روغن سرخ کنید.
در مرحله بعد به سراغ سسی که قبلا آماده کرده اید ، بروید.
برای تهیه سس نیز ابتدا پیاز را به صورت نگینی سرخ می کنیم و مقداری قارچ بلانچ شده را نیز را نیز به دلخواه اضافه و تفت دهید و بعد از آن ۲ قاشق غذاخوری رب ، نمک و فلفل و زرد چوبه و یک لیوان اضافه کنید .
بعد از جوش آمدن آب و گذشت حدود ۱۰ دقیقه سس آماده شده را روی رولت بریزید در تابه را ببندید و بگذارید پخته شود.
رولت شما بعد از یک ساعت حرارت دیدن و پخته شدن برای برش زدن آماده است ./نوش جان
منبع : https://eitaa.com/AshpaziArt