این خورش طعم ملس (ترش و شیرین) خیلی دلچسبی دارد. طرز تهیه آن تقدیم نگاه سبزتان می شود. می توانید پخت آن را امتحان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم (برای ۴ نفر):
ران یا سینه مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۲ عدد متوسط
آلو (آلو بخارا یا آلو قیسی): ۱۰–۱۲ عدد
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به مقدار کافی
آب جوش: حدود ۳ لیوان
طرز تهیه:
سرخ کردن مرغ: مرغها رو کمی با نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی بشن.
تفت دادن پیاز: پیازها رو ریز خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشن.
اضافه کردن رب: رب گوجه رو به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه.
افزودن مرغ: مرغهای سرخشده رو داخل قابلمه بذارید، ادویهها (زردچوبه، کمی فلفل و دارچین) رو بریزید.
ریختن آب: آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید مرغ نیمپز بشه (حدود ۳۰ دقیقه).
افزودن آلو: آلوها رو که از قبل شسته و خیس کردید، به خورش اضافه کنید.
جا افتادن خورش: بذارید خورش با حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه دیگه بپزه تا مرغ خوب نرم و خورش جا بیفته.
سرو: این خورش خوشمزه رو با برنج زعفرانی سرو کنید.
نوش جان