تهچین به ویژه ته چین مرغ فسنجانی یک غذای بسیار خوشمزه ، مقوی و پرطرفدار و مخصوص برای فصل زمستان است .
طرز تهیه این غذای خوب و عالی :
گردو را آسیاب کرده و تفت می دهیم
رنگ گردو که عوض شد رب انار اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خامی آن از بین برود.
سپس مرغ های تکه شده را اضافه کرده و تفت می دهیم و بعد از آن نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و می گذاریم ۲۰ دقیقه بپزد.
زرده تخم مرغ را نیز با گلاب و زعفران و سپس ماست و نمک مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را نیز به آن اضافه می کنیم و کره آب شده را نیز روی هم می ریزیم .
ته قالب را روغن می ریزیم و یک لایه مواد برنج را کف قالب می ریزیم و وسط آن را گود کرده و سپس گوشت های مرغ فسنجونی را می ریزیم و روی آن را باقیمانده ریخته و ظرف را روی اجاق گاز می گذاریم ۲۰ دقیقه بعد ته چین ما آماده است .
نوش جان